Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)150g480kcal15g94.5g3.5g21g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Ohrajauho 6.9g23kcal0.6g4.4g0.1g0.5g
Siirappi, tumma15g48kcal0g11.1g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g1858kcal47.8g333.8g31.8g48.6g
Valittu annoskoko267g929kcal23.9g166.9g15.9g24.3g
Annoskoko puolitettuna134g464kcal12g83.5g8g12.2g
Arvot/100g100g348kcal9g62.5g6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154