Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.9g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g654kcal48g20g41.6g5.2g
Valittu annoskoko267g327kcal24g10g20.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna134g164kcal12g5g10.4g1.3g
Arvot/100g100g123kcal9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853