Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 457g1570kcal46.6g320.2g5.5g16g
Sokeri 299g1214kcal0g298.8g0g0g
Leivinjauhe 8.8g16kcal0.5g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1407g549kcal46.4g43.6g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 290g414kcal36.3g0.9g29.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g176g1196kcal1.8g1.8g131.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g10085kcal263.2g1379g376.6g32g
Valittu annoskoko2660g5043kcal131.6g689.5g188.3g16g
Annoskoko puolitettuna1330g2521kcal65.8g344.8g94.2g8g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655