Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1248g1562kcal262.1g0g56.2g0g
Ruokakerma ingman 5%841g715kcal29.4g50.5g42.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original133g93kcal5.3g10.7g4g4g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.2g0.6g2.1g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 38g335kcal0g0g37.9g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g295g218kcal13.3g38g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g6076kcal636.6g233g283g19.4g
Valittu annoskoko2660g3038kcal318.3g116.5g141.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna1330g1519kcal159.2g58.3g70.8g4.9g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547