Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 900g964kcal207.9g0g13.5g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Paprika keskiarvo 225g64kcal2.1g9.6g0.9g4.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka225g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g122g73kcal6.3g11.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g3088kcal468g134g65.8g46.2g
Valittu annoskoko2664g1544kcal234g67g32.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna1332g772kcal117g33.5g16.5g11.6g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872