Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1080g458kcal105.9g4.3g1.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g720g3888kcal72g259.2g266.4g0g
Semper mangoa soseena720g360kcal1.4g86.4g2.2g0g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g10580kcal358.6g987.6g539.4g0g
Valittu annoskoko2664g5290kcal179.3g493.8g269.7g0g
Annoskoko puolitettuna1332g2645kcal89.7g246.9g134.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658