Helpot sipulipiiraat

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g150g576kcal9.1g44.5g40.4g2.5g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g1257kcal21.6g100.8g85.4g9g
Valittu annoskoko267g629kcal10.8g50.4g42.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna134g314kcal5.4g25.2g21.4g2.3g
Arvot/100g100g235kcal4g18.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58990