Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)21g78kcal2.9g11.6g1.7g2.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 120g54kcal0.2g11.3g0.1g2.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)21g78kcal2.9g11.6g1.7g2.3g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g1440kcal22g141.4g84.4g15.2g
Valittu annoskoko267g720kcal11g70.7g42.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna134g360kcal5.5g35.4g21.1g3.8g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918