Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)47g122kcal12.2g0.7g8g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g38g43kcal5.2g0.4g2.2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)38g15kcal0.6g3.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g25g15kcal0.1g3.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g962kcal49.8g101.2g38.6g5g
Valittu annoskoko268g481kcal24.9g50.6g19.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna134g241kcal12.5g25.3g9.7g1.3g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776