Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g10g34kcal5.2g3.1g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g38g131kcal5.1g24.6g1.1g2.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)6.2g17kcal1.9g0g1.1g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g597kcal48.6g62.8g16.4g6g
Valittu annoskoko268g298kcal24.3g31.4g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna134g149kcal12.2g15.7g4.1g1.5g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870