Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%92g92kcal11g2.4g4.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17g0.1g1.2g
Keittojuurekset, Rainbow44g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g369kcal27g43.2g9.8g2.4g
Valittu annoskoko268g185kcal13.5g21.6g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna134g92kcal6.8g10.8g2.5g0.6g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645