Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g88g53kcal3.2g6.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 30g95kcal3.2g17.9g0.7g1.7g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Tonnikala vedessä 66g69kcal14.7g0g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g57kcal6.6g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g725kcal70.6g51.4g26g3.4g
Valittu annoskoko268g363kcal35.3g25.7g13g1.7g
Annoskoko puolitettuna134g181kcal17.7g12.9g6.5g0.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933