Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 38g31kcal0.6g6.4g0g1.1g
Mungpapu, Risenta58g169kcal14g23.4g0.6g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g5.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g419kcal30.2g62.6g1.2g3.4g
Valittu annoskoko268g210kcal15.1g31.3g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna134g105kcal7.6g15.7g0.3g0.9g
Arvot/100g100g78kcal5.6g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344