Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 32g275kcal0.4g0g30.9g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g21g74kcal1.3g16g0.3g0.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g34g115kcal0.7g1g11.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g931kcal5g34.6g86g1.4g
Valittu annoskoko268g466kcal2.5g17.3g43g0.7g
Annoskoko puolitettuna134g233kcal1.3g8.7g21.5g0.4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522