Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1750g298kcal7g43.8g10.5g12.3g
Pekoni (Dulano)210g538kcal37.8g6.7g39.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g175g683kcal50.7g2.6g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g4041kcal274.8g129.8g269.6g31.2g
Valittu annoskoko2674g2020kcal137.4g64.9g134.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna1337g1010kcal68.7g32.5g67.4g7.8g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882