TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)582g1613kcal64.1g297g16.9g16.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)932g2600kcal167.7g0g214.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g161g32kcal1g6.1g0.5g9.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%254g584kcal73.6g6.3g30.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%466g559kcal13.5g21g46.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g35g315kcal0g0g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g11533kcal643.6g683.4g689g61g
Valittu annoskoko2674g5767kcal321.8g341.7g344.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna1337g2883kcal160.9g170.9g172.3g15.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945