Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1121g1458kcal235.4g0g56.1g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi31g86kcal2.8g2.2g7.1g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Vesi1402g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Voimariini normaalisuolainen14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g3487kcal483.4g43g149.8g5g
Valittu annoskoko2674g1743kcal241.7g21.5g74.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna1337g872kcal120.9g10.8g37.5g1.3g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480