Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g441g630kcal55.1g1.3g45.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen801g264kcal26.4g39.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g200g701kcal24g142.2g4.2g6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki601g661kcal150.2g3g6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste228g822kcal66.2g3.9g63.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g400g641kcal32g16g52.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g7454kcal708.4g415g343.2g12g
Valittu annoskoko2676g3727kcal354.2g207.5g171.6g6g
Annoskoko puolitettuna1338g1864kcal177.1g103.8g85.8g3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850