Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1200g2400kcal168g25.2g180g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g20g13kcal1.5g1.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5356g6781kcal360.6g149.8g520.6g12g
Valittu annoskoko2678g3391kcal180.3g74.9g260.3g6g
Annoskoko puolitettuna1339g1695kcal90.2g37.5g130.2g3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565