Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g229g80kcal2.3g15.6g1.1g3.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g17g52kcal3.3g0g4.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g5g10kcal0.1g0.2g1g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow4.3g11kcal0g0.3g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g337kcal11.6g33.2g17.8g6.8g
Valittu annoskoko268g168kcal5.8g16.6g8.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna134g84kcal2.9g8.3g4.5g1.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094