Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 188g344kcal35.7g0g22.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruskea suuruste, Maizena5.6g21kcal0.1g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g971kcal73g15.4g68.4g0.4g
Valittu annoskoko268g486kcal36.5g7.7g34.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna134g243kcal18.3g3.9g17.1g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912