Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)125g157kcal13.7g0.4g11.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.7g0g
Kebabliha 50g109kcal12.4g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g916kcal80g5g64.2g0g
Valittu annoskoko269g458kcal40g2.5g32.1g0g
Annoskoko puolitettuna134g229kcal20g1.3g16.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159