Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g240kcal20g0g17.9g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Maizena maissitärkkelys5.6g20kcal0g4.9g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska Eldorado73g15kcal0.9g2.6g0.1g1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g649kcal43.4g21.2g43.8g4.6g
Valittu annoskoko269g324kcal21.7g10.6g21.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna134g162kcal10.9g5.3g11g1.2g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616