Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g38g104kcal11g0g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g18g60kcal2.1g11.8g0.1g1.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Sinappi 2.3g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 146g67kcal4.4g7g2.2g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Ketsuppi, euro shopper2.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa44g57kcal7.9g0.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g742kcal54.8g53.8g32.4g3.2g
Valittu annoskoko269g371kcal27.4g26.9g16.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna134g186kcal13.7g13.5g8.1g0.8g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826