Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.2g45kcal0g0g5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g27g6.4kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g347kcal9g18.6g25.8g6.8g
Valittu annoskoko269g173kcal4.5g9.3g12.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna134g87kcal2.3g4.7g6.5g1.7g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351