Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 94g104kcal20.3g0g2.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 66g46kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g333kcal42.2g5g5.6g1.6g
Valittu annoskoko269g167kcal21.1g2.5g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna134g83kcal10.6g1.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g62kcal7.9g0.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003