Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1161kcal132.9g0g69.9g0g
Kaali, valkokaali1399g295kcal16.8g47.6g2.8g29.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g262g73kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Ohrasuurimo 70g225kcal5.8g44.2g1.4g5.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5362g4854kcal319.8g233.6g289.6g88.8g
Valittu annoskoko2681g2427kcal159.9g116.8g144.8g44.4g
Annoskoko puolitettuna1340g1214kcal80g58.4g72.4g22.2g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423