Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1124g256kcal6.3g38.8g3.4g15.7g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g67g607kcal0g0g67.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g12kcal0.5g2.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore337g34kcal3.7g2.7g0.7g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g1950kcal27.4g111.2g144g46.6g
Valittu annoskoko2682g975kcal13.7g55.6g72g23.3g
Annoskoko puolitettuna1341g488kcal6.9g27.8g36g11.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839