Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1215g1640kcal243g1.2g72.9g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl900g765kcal12.6g39.6g63g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 23g63kcal2.5g8.6g0.7g6g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g6666kcal551.6g183.4g411.4g28.8g
Valittu annoskoko2682g3333kcal275.8g91.7g205.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna1341g1667kcal137.9g45.9g102.9g7.2g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883