Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1796g2582kcal287.4g0g159.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl719g2443kcal14.4g21.6g251.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka135g111kcal4.6g25.6g1.3g1.3g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g10387kcal612.8g123.2g825.4g2.6g
Valittu annoskoko2682g5194kcal306.4g61.6g412.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna1341g2597kcal153.2g30.8g206.4g0.7g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502