Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 61g536kcal0g0g60.6g0g
Oivariini, 60 (100g)63g346kcal0.6g0.6g37.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl898g3052kcal18g26.9g314.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g898g216kcal16.2g26.9g4.5g17.1g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g8468kcal77.8g139g835.2g44.8g
Valittu annoskoko2682g4234kcal38.9g69.5g417.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna1341g2117kcal19.5g34.8g208.8g11.2g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957