Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 349g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Lohipakaste PIRKKA1397g2515kcal279.5g0g153.7g0g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.7g0.7g6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 98g694kcal0.4g0g78.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 349g118kcal10.7g17.1g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl349g297kcal4.9g15.4g24.5g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g8313kcal631.8g258.2g519g34.6g
Valittu annoskoko2688g4157kcal315.9g129.1g259.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna1344g2078kcal158g64.6g129.8g8.7g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124