Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Kesäkurpitsa818g139kcal3.3g20.5g4.9g5.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1402g285kcal8.4g53.3g4.2g19.6g
Aurajuusto397g1351kcal79.5g0g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g4790kcal182.4g147.6g388.8g50.6g
Valittu annoskoko2688g2395kcal91.2g73.8g194.4g25.3g
Annoskoko puolitettuna1344g1198kcal45.6g36.9g97.2g12.7g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569