Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa980g167kcal3.9g24.5g5.9g6.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g336g477kcal42g1g34.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 224g704kcal23.6g133g4.9g12.3g
Purjosipuli 420g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Rypsiöljy 84g742kcal0g0g84g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g630g1543kcal107g18.9g119.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g7464kcal368.6g376g499.6g56.8g
Valittu annoskoko2688g3732kcal184.3g188g249.8g28.4g
Annoskoko puolitettuna1344g1866kcal92.2g94g124.9g14.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630