Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%532g320kcal6.4g14.9g26.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g130g480kcal18g94g3.2g5.3g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1331g2210kcal252.9g0g133.1g0g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sinappi 27g35kcal1.2g3.8g1.6g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 40g30kcal1.8g5.2g0.1g0.4g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 27g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g7118kcal620g289.8g386.4g22g
Valittu annoskoko2688g3559kcal310g144.9g193.2g11g
Annoskoko puolitettuna1344g1780kcal155g72.5g96.6g5.5g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157