Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki878g492kcal74.7g43.9g1.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g878g6325kcal8.8g8.8g702.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 914g3135kcal93.1g639.5g11g32g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g19964kcal355g1397.6g1431g64.2g
Valittu annoskoko2688g9982kcal177.5g698.8g715.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna1344g4991kcal88.8g349.4g357.8g16.1g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330