Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kirjolohifilee 60g99kcal10g0g6.6g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g1.3g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Flora culinesse1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g372kcal23.4g14.8g23.8g1.2g
Valittu annoskoko269g186kcal11.7g7.4g11.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna135g93kcal5.9g3.7g6g0.3g
Arvot/100g100g69kcal4.3g2.7g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506