Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g31g4.4kcal0.6g0.4g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 156g119kcal2.9g24.1g0.3g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g661kcal20.6g52g40.2g3.8g
Valittu annoskoko269g330kcal10.3g26g20.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna135g165kcal5.2g13g10.1g1g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.7g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174