Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste29g216kcal0g0g23.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53g0.9g2.7g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Flora Vanilla 12%29g55kcal1.3g4.7g3.5g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g23g130kcal2g12.8g7.9g0g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g1713kcal34.8g200g82.6g7.8g
Valittu annoskoko270g857kcal17.4g100g41.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna135g428kcal8.7g50g20.7g2g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37.1g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197