Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty99g67kcal1.5g14.5g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Palsternakka 55g35kcal0.3g6.5g0.2g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g349kcal8.6g55.6g8.4g9.6g
Valittu annoskoko270g175kcal4.3g27.8g4.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna135g87kcal2.2g13.9g2.1g2.4g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641