Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Selleri, annos 50g8.8g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 53g73kcal9.9g0g3.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese88g32kcal1.1g6.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana539g262kcal24.2g22.4g7.8g4.6g
Valittu annoskoko270g131kcal12.1g11.2g3.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna135g65kcal6.1g5.6g2g1.2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g4.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953