Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen5.5g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.3g25kcal1g4.1g0.5g0.8g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g219kcal3.4g27.8g10.4g1.6g
Valittu annoskoko27g110kcal1.7g13.9g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g55kcal0.9g7g2.6g0.4g
Arvot/100g100g406kcal6.3g51.5g19.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224