Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g91kcal1.8g8g5.8g0g
Valittu annoskoko27g45kcal0.9g4g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal0.5g2g1.5g0g
Arvot/100g100g168kcal3.3g14.8g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979