Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Lohipakaste PIRKKA14g25kcal2.8g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1g7kcal0g0g0.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g84kcal6.2g2.8g5g0.4g
Valittu annoskoko27g42kcal3.1g1.4g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.6g0.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal11.5g5.2g9.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124