Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 3.8g3.8kcal0g0.2g0.3g0.1g
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g2.1g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g152kcal3.4g1.2g15g0.2g
Valittu annoskoko27g76kcal1.7g0.6g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g38kcal0.9g0.3g3.8g0.1g
Arvot/100g100g281kcal6.3g2.2g27.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776