Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 8.4g17kcal0.2g0.1g1.6g0.6g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g16g15kcal0.8g2.4g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g83kcal2g5g5.6g1.2g
Valittu annoskoko27g42kcal1g2.5g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal0.5g1.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g153kcal3.7g9.2g10.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173