Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa10g1.7kcal0g0.2g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.2g7.1kcal0.2g1.3g0g0.1g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g6.3g16kcal1.1g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g75kcal3.6g3.6g4.8g0.6g
Valittu annoskoko27g38kcal1.8g1.8g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal0.9g0.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g140kcal6.7g6.7g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630