Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.8g4.9kcal0.8g0.4g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g8.8g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g200kcal3.6g14g14.4g0.6g
Valittu annoskoko27g100kcal1.8g7g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g50kcal0.9g3.5g3.6g0.2g
Arvot/100g100g371kcal6.7g25.9g26.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330