Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leseseos (3 viljan)1.3g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g92kcal1.8g11.6g4g1.4g
Valittu annoskoko27g46kcal0.9g5.8g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal0.5g2.9g1g0.4g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.5g7.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109