Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 10g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Hk, sininen lenkki 580g11g26kcal1.1g0.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka4.9g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g77kcal3.2g5.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko27g39kcal1.6g2.8g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal0.8g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal5.9g10.3g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876